sâmbătă, 2 octombrie 2010

SONY KDL-52NX800

Declaraţia de design care vă conectează la o lume în reţea

Televizor LCD de 52” (132 cm), Full HD 1080, cu Monolithic Design, Edge LED şi acces Wi-Fi® integrat

  • Monolithic Design minimalist, ultrasubţire
  • Wi-Fi® încorporat pentru conţinut şi servicii online
  • Detalii uniforme şi fără estompare în scenele cu acţiune rapidă

Viitorul stilului şi performanţei

Îmbinând o tehnologie impresionantă cu un aspect uimitor, televizorul NX800 redefineşte experienţa din camera de zi. Descoperiţi o imagine LED superbă, o conectivitate perfectă la o lume de divertisment online şi o eleganţă minimalistă, toate într-un singur obiect frumos de design.

Transformaţi-vă locuinţa cu un design elegant

Acest model va schimba pentru totdeauna modul în care vizionaţi la televizor. Are un ecran Edge LED minunat de subţire şi Monolithic Design unic pentru a vă completa spaţiul de locuit. Înclinaţi modelul la un unghi de 6 grade pe elegantul stativ metalic disponibil opţional şi veţi putea viziona la televizor într-o manieră optimă de pe mobila contemporană joasă.

Creaţi un nou centru al divertismentului la domiciliu

Uitaţi de vremurile în care vă înghesuiaţi în jurul PC-ului pentru a viziona clipurile video preferate de pe Internet. Conectivitatea Wi-Fi® încorporată a acestui model deschide o gamă uriaşă de divertisment online în confortul sufrageriei dvs., fără cabluri dezordonate. BRAVIA Internet TV va face viaţa mai uşoară şi mai distractivă.

Bucuraţi-vă de o lume online pe un ecran mare

Vizionaţi programe pe care le-aţi pierdut la orele la care doriţi cu apreciatele servicii Catch-up TV*, redaţi în timp real clipuri video pe tot ecranul direct de pe site-uri precum YouTube™ şi Dailymotion™ sau partajaţi cele mai recente actualizări de pe Twitter™, Flickr™ sau Facebook™ pe ecranul mare. Este un televizor care se potriveşte stilului dvs. de viaţă.

Bucuraţi-vă de imagini superbe şi acţiune fluidă

Acest model este echipat cu cele mai recente inovaţii de imagine şi de sunet, totul într-un ecran Edge LED ultrasubţire. Urmăriţi scenele de acţiune în detalii fără nicio neclaritate şi bucuraţi-vă de sunet uimitor din difuzoare invizibile. Acest model este îmbinarea perfectă între stil şi performanţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu